Cutting Edge zoekt chiefs

Cutting Edge zoekt chiefs

Als chief bij Cutting Edge houd jij je redactie draaiende. Je bent het eerste aanspreekpunt voor recensenten binnen je team en steekt op regelmatige basis de creatieve koppen bijeen met de andere chiefs. Je houdt het overzicht over de recensies, lanceert oproepen voor eindejaarslijstjes, nieuwsartikelen, interviews … Je wil een brainstorm organiseren voor wilde artikelideeën? Ga je gang: jij bent chief.

Vereisten? Veel goesting, een mening, en vooral veel goesting.

Chief film

Jij weet je vrienden te vertellen welke filmtitels ze alvast in hun agenda moeten schrijven? Vertel het ook aan onze redactie, en word de grote man/vrouw bij films&series op Cutting Edge.

Jouw taken

Je houdt het reilen en zeilen van de filmwereld in het oog, nationaal en internationaal. Je schiet ‘s nachts wakker en stuurt een bericht naar je team om te laten weten welke recensies niet mogen ontbreken op onze site. Je verantwoordelijkheid is groot: je kan duizenden lezers blij maken door ze te wijzen op goede series en films, en te waarschuwen voor slechte.

Chief film zijn: niet alleen een rijke ervaring en een leuke manier om contacten te leggen in de wereld van het grote én kleine doek, maar ook een mooie plus op je CV. We zien je mail graag komen: vacature@cuttingedge.be.

Related Images: