Win een duoticket voor Excite (Le Motel, Tellavision, FUNC) in Charlatan (5/10)

Excite is aan zijn vierde editie toe als samenwerking tussen Poppunt, Charlatan en Democrazy. Het concept is eenvoudig: een concertavond met een Belgisch talent als hoofdact (Le Motel) en support acts uit de buitenlandse selectie van Excite, Exchange of International Talent in Europe (F.U.N.C. en Tellavision).

De Brusselse producer Le Motel heeft een voorliefde voor de combinatie van organische, etnische sounds en elektronische elementen. Je kent hem van samenwerkingen met Roméo Elvis, YellowStraps, Clap! Clap! en Aliosha. 

Het duo F.U.N.C. bestaat uit Misha, rapper en beatmaker uit Finland, en de Nederlandse zangeres en drumster Chai Blac. Hun debuutsingle 'Nectar' neemt je mee op een futuristisch en duister R&B avontuur. 

De Duitse Fee Kuertens werkt in haar unieke niche rond soundscapes, kraut en eigenwijze electronica. De multi-dimensionele aanpak van haar avantgarde-popproject Tellavision zet zich bewust af tegen artistieke traditie, en neemt de luisteraar mee op een onvoorspelbare tocht vol synths, vervormde vocals en minieme percussie. 

 

Wedstrijdvraag: 
FUNC en Tellavision spelen zaterdag 7/10 ook op een clubfestival in de Muziekodroom in Hasselt. Hoe heet dat festival?