Win tickets voor de nieuwe Gus Van Sant 'Don't worry, he won't get far on foot' en een dvd-pakket vol goodies van de cineast

Vanaf 18 april speelt 'Don't worry, he won't get far on foot', de nieuwste film van Gus Van Sant, in de zalen. In dit waargebeurd verhaal speelt Joaquin Phoenix de cartoonist John Callahan. Hij bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend (Jonah Hill) voor de eeuwigheid binnen een excentrieke AA-Groep, ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Rooney Mara), en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis stoute humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

Klinkt goed, niet? Wij mogen een aantal pakketten weggeven met daarin een duo-bioscoopticket en drie eerdere films van Gus Van Sant op dvd. Het enige dat we in ruil verwachten, is een goed antwoord op onderstaande - zeg nu zelf, poepsimpele - vraag.

 

 

Wedstrijdvraag: 
Gus Van Sant is met deze dramatische biopic niet aan zijn proefstuk toe. In welke film regisseerde hij Sean Penn naar een Oscar?