STADSPARK LIVE met oa STING ANOUK the Specials

 

NIEUW EVENEMENT IN 2019: STADSPARK LIVE, MET HEADLINER STING

OOK ANOUK, THE SPECIALS, TOM ODELL, RONNIE FLEX & DEUXPERIENCE EN DANIËL LOHUES BEVESTIGD VOOR EERSTE EDITIE OP 22 JUNI 2019.

Vol trots wordt er aangekondigd  dat er een nieuw jaarlijks evenement geland is in het Stadspark in Groningen, Stadspark Live. Op zaterdag 22 juni vindt de eerste editie plaats. Eén podium, zes populaire acts waaronder Sting, Anouk en The Specials, een spannende randprogrammering en heerlijk festivalfood vormen de ingrediënten. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag, 21 december, om 10 uur. 


Twintig jaar nadat The Rolling Stones en Tina Turner op een uitverkochte drafbaan stonden, zorgen Mojo en Groningen samen voor meer muziek in het Stadspark.
De afgelopen decennia bleef het - op het Bevrijdingsfestival en Kingsland na - relatief stil in het groene park van 140 hectare groot, ten zuidwesten van de stad Groningen. Daar komt vanaf komende zomer verandering in met het nieuwe eendaagse muziekevent: Stadspark Live.

Op het affiche van de eerste editie van Stadspark Live staan de namen van niemand minder dan poplegende Sting en Neerlands’ trots Anouk. Samen met The Specials, Tom Odell , Ronnie Flex & Deuxperience en Daniel Lohues zorgen zij voor een hele dag live muziek van de bovenste plank, vanaf 13:00 tot 23:00 uur. Gedurende de hele dag is er een ruime keuze in heerlijk eten om je vingers bij af te likken. Of het nu de programmering of het menu betreft: alle smaken komen voorbij voordat StadsparkLive haar hekken sluit om middernacht.
 
Met 16 Grammy’s op zak, en een internationale carrière met The Police en als soloartiest waar je stil van wordt, heeft de Engelse wereldster Sting geen introductie meer nodig. Hij komt voor Stadspark Live naar Groningen met de Sting: My Songs tour. Hier passeren hits als Englishman in New YorkFields of Gold en Shape of my Heart zeker de revue, maar ook klassiekers als Every Breath You Take, Roxanne en Message In A Bottle.
 
De Haagse zangeres Anouk scoort al sinds eind jaren ’90 hit na hit, maar heeft al sinds 2015 niet meer in Groningen op het podium gestaan. Bezoekers van Stadspark Live kunnen genieten van de Engelstalige hits én horen nieuw materiaal in haar eigen taal.
 
Bij The Specials wordt het wel heel lastig om stil te blijven staan. Zij staan met hun 2-tone ska garant voor een energie die echt iedereen in beweging krijgt.
 
De Britse singer-songwriter Tom Odell is de stem van nu en geen onbekende in het Stadspark. Afgelopen jaar stond hij nog op Bevrijdingsfestival Groningen en nu komt hij terug naar de drafbaan met nieuwe muziek, waaronder ongetwijfeld zijn nieuwe hit “Half As Good As You”.
 
Een van de meest gestreamde Nederlandse artiesten Ronnie Flex speelt met Deuxperience al zijn hits, met een Caribisch tintje. Ze brengen gegarandeerd de ultieme zomer-vibe naar het park in Groningen.

Troubadour Daniël Lohues komt met zijn 5 koppige band naar Stadspark Live. Ze doen een greep uit de bandnummers uit zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar.
 
Met deze zes acts uit binnen- en buitenland is Stadspark Live genieten in het gras voor iedere muziekliefhebber. De kaartverkoop start op vrijdag 21 december om 10:00 uur.
  

STADSPARK LIVE 2019
Zaterdag 22 juni | Stadspark Groningen

Aanvang: 13:00 uur | Entree: €55,44 (incl. servicekosten)

Meer info over dit festival vind je op: stadsparklive.nl
De kaartverkoop start vrijdag 21 december om 10:00 uur via ticketmaster.nl