Koop je tickets voor de 12e Cutting Edge Awards

In minder dan twee weken worden de Cutting Edge Awards gehouden en dat wil je zeker niet missen. Dit jaar worden voor de 12e keer de onafhankelijke cultuur- en mediaprijzen uitgereikt in Vlaanderen. Ben je nog niet helemaal overtuigd om te komen? Dan ben je dat na het lezen van deze informatie en het bekijken van de trailer zeker wel! 

Arenberg

Om te beginnen zullen de Awards doorgaan in de Arenbergschouwburg. Dé perfecte plek om een awardshow te geven in stijl! En natuurlijk zijn de Awards ook de perfecte gelegenheid om je helemaal uit te dossen. 

Xander De Rycke

 

Xander De Rycke is een Vlaamse stand-up comedian, bekend door de Comedy Casino Cup. Hij gaat de host zijn op de Cutting Edge Awards, waardoor de avond zeker en vast een leuke en grappige bedoeling zal worden. Hij zal tussen de bekendmakingen door, de avond aan elkaar praten. Wij kijken er alvast naar uit, want vorig jaar was een knaller! 

Jens Dendoncker

Ook deze stand-up comedian zal aanwezig zijn om jullie avond perfect te maken. Dendoncker is de winnaar van de humo's comedy cup van 2016 en dat was zeker en vast verdiend. Wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan zeker het filmpje hieronder even. 

Prijzen

De stemmingen zijn helaas afgelopen, maar wil je voor je eigen toch nog een gokje wagen en raden wie er zal winnen in welke categorie? Neem dan zeker hier een kijkje. En wie weet loop je je idool wel tegen het lijf.

Tickets

Overtuigd? Koop dan snel je tickets, hier