Cutting Edge lanceert eigen magazine

We hebben lang moeten zwijgen, maar eindelijk kunnen we jullie dit uiterst fijne nieuws brengen! Cutting Edge heeft voor een nageslacht gezorgd, en dat in de vorm van een mooi magazine dat vanaf morgen te verkrijgen is. In het maandelijkse Cutting Edge Magazine kun je de indrukwekkendste reportages, de meest pakkende interviews en grappigste nonsens van het moment lezen.

Maar waarom in deze moeilijke tijden voor de printsector nog een magazine op de markt brengen? Onze Director of marketing, Jan Piscis vertelt: “We zien dat de mediawereld steeds met wederkerende tendensen werkt. Wat nu in is, is binnen een aantal jaar weer uit. Maar omgekeerd ook: wat nu als totaal irrelevant beschouwd wordt door onze key demographics, zal binnen vijf jaar weer de norm zijn voor de early adopters, waarna de rest van de markt volgt. Daarom leek het ons nu een ideaal moment om een eigen magazine in de handel te brengen. De printmedia liggen knock out tegen het canvas, maar wanneer ons magazine volledig up and running is, zullen we de benefits van die opwaartse spiraal kunnen meepikken.”

De eerste editie van Cutting Edge Magazine is alvast een voltreffer. Zo kregen we een exclusieve rondleiding achter de schermen van de voorts nog volledig geheime filmadaptatie van ‘Kapitein Zeppos’ waarin wijlen Senne Roufaer via CGI terug tot leven komt. “Een fucked up primeur voor Vlaanderen. Echt dé shit van het millennium”, zeggen regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah. Voorts onthullen we ook de wanpraktijken achter de schermen van ‘De ideale wereld’. Ex-werknemer J.G. getuigt hoe de sfeer op de redactie veranderde nadat Otto-Jan Ham de berichtgeving constructiever wilde. Maar het hoogtepunt van dit eerste nummer is zonder twijfel ons exclusieve, maar vooral openhartige interview met Kanye West waarin de man voor het eerst de echte Kanye achter de West laat zien.

Cutting Edge Magazine is vanaf morgen te vinden in de krantenwinkel, en dat aan de democratische prijs van €4,95. Maar vandaag kan je het eerste nummer al exclusief lezen via onze site. Klik op de onderstaande cover, en laat je inpakken door dit nieuwe wonder der papier!