Bosum gaat op reis met 'Marvin'

Vorige maand zette Bosum de herfst in met debuutsingle 'Fonzy'. De subtiele folkgitaar en sombere maar hoopvolle atmosfeer deden vermoeden dat de band een korte wandeling in het bos maakte, maar niets is minder waar. 'Marvin' bewijst namelijk dat ze op reis vertrekken, op een tocht die het midden houdt tussen wanderlust voor de afzondering en een trip naar de mooiste en populairste plekjes van Instagram.

In 'Marvin', een nummer over de eeuwig achtervolgende liefde, horen we opnieuw gepolijste indiefolk. De clip van Gilles Claes (Zèta Pictures) toont ons dan ook frisse beelden die de kijker meenemen langs romantische landschappen in de Ardennen, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland: vertrouwd, maar nét ver genoeg om te zweven tussen heimwee en fernweh. Dat is niet gek als je weet dat de Belgische sound van deze Brusselaars hulp kreeg van Barry Grint, die eerder al Declan McKenna, Bear's Den en zelfs R.E.M. afwerkte. Luister hier naar het resultaat:

Zin om er zelf ook op uit te trekken? Bosum speelt op 18 oktober in RITCS Café (Brussel) en op 31 oktober in Café De Loge (Gent).