Anoushka Shankar, Metropole Strings & Manu Delago, De Doelen RotterdamEr gebeuren spannende dingen in De Doelen. Onder de titel Love Music presenteert men een nieuwe concertreeks met de beste shows en samenwerkingen van nu uit het clubcircuit. 
De ene keer klinkt er opzwepende raï, dan spoken word, dan weer elektro of sensationele indie.


Wat krijg je als je het avontuurlijke sitar-spel van Anoushka Shankar vermengt met de sound van de hangdrum van de jonge Europese sensatie Manu Delago en je daar ook nog dirigent Jules Buckley en klassieke strijkers aan toevoegt? Juist, een concert vol filmische elementen en een waaier aan invloeden uit de Indiase klassieke muziek, jazz, elektronica en experimentele pop.

Zesvoudig Grammy-nominee Anoushka Shankar – yep, de zus van Norah Jones – is met haar dynamische spel en spirituele muzikaliteit een unieke figuur in de progressive world music. De populaire en über-creatieve Manu Delago speelde al samen met The Cinematic Orchestra, Nitin Sawhney en Björk. Met zulke gasten kan Metropole Orkest Strings niet anders dan grensoverschrijdend te werk gaan.

vr 9 nov
21:00

Jurriaanse Zaal
De Doelen 
Rotterdam