7 Layers Sessions (vooruitblik)

7 Layers session: Dotan presenteert zijn favoriete singer-songwriter avond. Dotan zal deze avond de door hemzelf uitgenodigde singer-songwriters aan ons voorstellen: Lewis Capaldi, SYML en Bruno Major.

Na meerdere uitverkochte edities gaat op 17 december weer een 5-daagse tour door Nederland van start. De avond waar Dotan zijn favoriete singer-songwriters presenteert. Een avond vol echte, authentieke liedjes, waar je in volledige stilte van kan genieten. “Keer op keer blijken dit zulke bijzondere avonden te zijn en ik ben dan ook heel trots dat er weer een 7 Layers tour van start gaat. Deze line-up is misschien wel de meest bijzondere tot nu toe, dus ik kan niet wachten deze artiesten aan jullie voor te stellen.” aldus Dotan. 

Deze editie zijn dat: SYML, Lewis Capaldi en Bruno Major!

SYML
De Amerikaanse singer-songwriter scoorde afgelopen week al een 3FM Megahit en komt vast al voor in jouw favorite koffie-playlist. Dotan ontdekte hem ruim een jaar geleden, toen zijn inmiddels grote streaming-hit “Where’s My Love' nog maar enkele plays had. Hij stuurde hem direct een bericht op Facebook met een uitnodiging om te spelen tijdens het 7 Layers festival en dit was dan ook zijn eerste optreden ooit onder de noemer SYML. Dit was zo indrukwekkend dat Dotan hem meteen boekte voor de 7 layers session. Inmiddels is ‘Where’s My Love' nummer al meer dan 35 miljoen keer gestreamed en zal dit wellicht de laatste kans zijn om SYML in zo’n intieme setting mee te maken. 

Lewis Capaldi
Deze 20 jarige Schotse singer-songwriter wist in 2017 al zeer hoge ogen te gooien en wordt inmiddels al getipt als de artiest waar het meeste van wordt verwacht in 2018. Hij bracht vorige maand zijn eerste EP uit met vier prachtige liedjes. Dotan zag hem in een kleine kroeg in Londen en was zo onder de indruk van zijn stem dat hij besloot hem direct te vragen voor de 7 Layers sessions. Dit zal zijn eerste show in Nederland zijn! 

Bruno Major
De Londense singer-songwriter Bruno Major werd al getipt door grote artiesten als Sam Smith, Lianne La Havas en Adele als ‘the next big thing’. Hij schreef reeds meerdere hits voor andere artiesten, maar nu is het tijd voor zijn eigen muzikale carrière. Zijn diepe donkere stem is er één uit duizenden en kan je raken als geen ander. Dit bleef ook Dotan niet onopgemerkt en een uitnodiging voor de tour volgde. 

7 layers session 
18 december Grand Theatre Groningen
19 december Doornroosje Nijmegen
20 december  De Helling Utrecht
21 december Bitterzoet Amsterdam