Verdrink in de extra's

'The twilight saga: New moon' verschijnt meteen in een speciale editie met twee dvd's. De speciale editie van Twilight was al om in te bijten, deze van 'New moon' doet er niet voor onder.

Op de eerste dvd vinden we de film met een commentaartrack van regisseur Chris Weitz en monteur Peter Lambert. Als enige andere extra op dit schijfje is er de trailer van 'Remember me' met Robert 'Edward' Pattinson, die ook op een poster staat in het dvd-doosje.

Op de tweede dvd staat een hele boterham aan extra's: drie verschillende trailers en de making of 'The journey continues' van 65 minuten.

In 'Team Edward vs Team Jacob' (7 minuten) vertellen de fans, cast en crew over het verschil tussen en de aantrekkingskracht van de twee personages. In 'Introducing the wolfpack' (9 minuten) komen de weerwolven aan het woord en in 'The Volturi coven' (2 minuten) de vampieren. 'Becoming Jacob' (5 minuten) toont je de transformatie van acteur Taylor Lautner van jongen tot weerwolf en je krijgt al een sneak peak achter de schermen van 'The twilight saga: Eclipse', het derde deel van de reeks.

'Edward goes to Italy' (7 minuten) gaat over de opnames in Montepulciano: het dorp dat voor Volterra uit de film staat, er zijn ook 11 deleted en 12 extended scenes met een introductie van regisseur Chris Weitz, interviews met cast en crew die je elk apart kan bekijken.

De minidocumentaire 'Fandimonium' (12 minuten) probeert het Twilight-fenomeen uit te leggen, in 'The beat goes on' (11 minuten) leggen de artiesten zelf uit hoe ze op de 'New moon'-soundtrack beland zijn. Voorts ook videoclips van Muse, Death Cab For Cutie, Anya Marina en Mutemath en als laatste kun je in 'Storyboards to screen' verschillende scènes vergelijkend bekijken met de storyboards.

Net zoals bij de speciale editie van 'Twilight' kunnen we alleen maar opmerken dat geen van de extra's ondertiteld zijn. Veel kijk- en luisterplezier!

2-Disc Special Edition

Titel: Verdrink in de extra's
Jaar:
2010
Speelduur:
Ondertitels:
Nederlands
Audiotrack:
Engels DTS 5.1
Formaat:
16:9 Anamorphic