Oneliners

"Pas op, hij gaat de macho uithangen hoor! Even een voile-stofje kapot scheuren, ooh-ow!"

Jani kan zijn ontgoocheling niet verbergen wanneer één van zijn slachtoffers bij 'Zo man, zo vrouw' met veel bombast een tere blouse uit voile aan stukken scheurt - nadat diens vrouw er eerder in geslaagd was zijn jeans met blote handen naar de recycleerhoop te helpen.

"Hedde gij het als is gedaan met nen heilige man?"

In 'Mosselen om half twee', de podcast van Xander De Rycke, haalt Bart Peeters herinneringen op aan de opnames van 'Dag Sinterklaas'. Komt onder meer aan bod: Jan Decleir, aka de Sint hemzelve, die uitkatert op de set.

"Na '50 Shades of Grey', '50 Shades of Red'. Maar pas op, van mij krijgt ge geen kletsen"

Jeroen Meus beschrijft zijn tomatensalade op een wel heel pikante manier. 

"Eigenlijk was ik onderweg naar de sluiting van een bibliotheek, maar dat kan morgen ook nog"

Er zijn natuurlijk belangrijkere zaken voor minister van Cultuur Sven Gatz. Zoals de Influence Award uitreiken tijdens de afgelopen Cutting Edge Awards bijvoorbeeld.

'Who the f* is Jay-Z? Nas is de koning van New York!'
'Rock Werktur? I can't say it, but I can play it!'

tUnE-yArDs madam Merrill Garbus werd er door haar publiek in het Koninklijk Circus op gewezen dat ze het beroemde muziekfestival niet juist uitspreekt. Dit jaar zal ze dus tijdens Rock Werchter aan het werk te zien zijn.

'Het is misschien te veel eer, maar dat kan me niet schelen. We gaan er ongelofelijk misbruik van maken.'

'Crimi clowns' heeft onze zoektocht naar de beste Vlaamse fictiereeks van de afgelopen twintig jaar gewonnen. Een feit dat bedenker Luk Wyns duidelijk niet aan zich voorbij laat gaan.

‘Ik vergat de trekker over te halen. Ik dacht niet dat dat ook echt de bedoeling was.’

Huidig Miss België Laurence Langen nadat ze er niet in slaagde om het startschot te geven tijdens wielerwedstrijd de Driedaagse De Panne-Koksijde. Tja...

‘Als bomma wil ik mijn eigen pralinewinkel. Het lijkt me fantastisch om de rest van mijn dagen te slijten door pralinekes aan schoolkinderen te verkopen. Dan mogen ze na een slecht examen op mijn schouder komen uithuilen.’

De pensioendroom van Joy Anna Thielemans (‘Thuis’) in P-magazine.

Pages

Opvallende quotes die je zeker (niet) moet onthouden.