Yoni Mous

De Hot Shots van Yoni Mous

De nieuwe Miss Belgian Beauty.

Boek
'Oorlogsjaren'

Als kind sprak het boek 'Oorlogsjaren' van Paul Kustermans me erg aan. De oorlog wordt heel realistisch beschreven. Het lijkt wel alsof je er midden in zit.

Films
'Loft'

'Loft' wordt één van de best bekeken Vlaamse films allertijden. En terecht .. Toen ik in de bioscoop naar de film zat te kijken, zat ik op het puntje van mijn stoel. De popcorn bleef helaas onaangeroerd. En dat voor een zoetebek als ik …

Muziek
Duffy

De Britse soulzangeres Duffy kon me erg beroeren met haar album ‘Rockferry’. Haar stijl doet me vaak terugdenken aan de good old soul music van de jaren zestig, maar dan in een 21ste-eeuws kleedje. Als kind van het heden toon ik maar al te graag respect voor de sound van het verleden. En dat is Duffy!

Games & Tech
Monopoly

Monopoly mag dan een klassieker zijn onder de gezelschapsspelen, het staat nog steeds garant voor een avondje spelplezier met de hele familie. Op zulke momenten komt het echte competitiebeest(je) in mij naar boven.

Radio & tv
'De wereld draait door'

Onlangs stootte ik bij het zappen op het VARA-programma 'De wereld draait door'. Ik raakte danig onder de indruk van de creatieve invalshoek die de makers keer op keer kiezen. Vergankelijkheid geven aan diepgaande onderwerpen. En diepgang bieden aan vergankelijke onderwerpen. Je moet het maar kunnen!

Theater
'Equus'

Onlangs ging ik kijken naar het theaterstuk 'Equus' (De Fluistercompagnie). Het verhaal van een jongen die een paard heel drastisch verminkt. Op de scène krijgt je een dieper inzicht in het hoe en waarom. Het psychologische aspect van de dader en de daad wordt op een mooie manier onder de loep genomen. Het hoe en waarom... en dat kan een nieuwsgierig aagje als ik alleen maar bevallen.