Stijn

De Hot Shots van Stijn

Sinds 7 juni ligt 'Ten danz', het derde album van Stijn in de winkel. Die dag vierde ook Prince zijn verjaardag. Toeval? Wij dachten het niet want Stijn staat bekend als een van de grootste Prince-fans. Houdt hij als voormalig filmstudent van film, gaat hij weleens naar theater en leest Stijn af en toe een boek?

Boek
Paulien Cornelisse, 'Taal is zeg maar echt mijn ding'

Ik heb niet echt een favoriet boek, ik ben op dit moment met veel plezier aan het lezen in 'Taal is zeg maar echt mijn ding' van Paulien Cornelisse. Voor de rest 'Le petit prince' en het Oude Testament. Welk genre maakt me niet zo uit, al loop ik niet snel warm voor oorlogsdrama’s en science fiction …

Films
L'Intrus

Weer zo’n vraag waarop ik geen echt vast antwoord heb. De laatste films die ik in de zaal zag die me echt fysiek en mentaal naar de keel heeft gegrepen, was 'L’intrus' van Claire Denis en 'La vie nouvelle' van Philippe Grandrieux.

Muziek
Stevie Wonder, 'Songs in the key of life'

Voorlopig is deze plaat van Stevie Wonder mijn lievelingsalbum. En ja, alsof je het nog niet wist, Prince is mijn lievelingsartiest.

Games & Tech
Wandelen in het bos

Games zijn niet aan mij besteed. Ik hou van wandelingen in het bos.

Radio & tv
Van vlees en bloed

Had ik het geweten, 'Van vlees en bloed' maar die heb ik dus pas achteraf in één trek op dvd gezien. Ik luister vooral naar de radio in de auto, en da’s dan afwisselend Klara, Radio 1, Fm Brussel en Studio Brussel.

Theater
Olympique Dramatique, 'Adams Appels'

Ik ga veel te weinig naar theater. Lang geleden zag ik een stuk van Theatre Du Radeaux in De Singel. Ik weet de titel niet meer van het stuk. Het was een soort dans/mimevoorstelling zonder woorden ... Zeer betoverend. Recentelijk heb ik met veel plezier gekeken naar 'Adams appels' van Olympique Dramatique.