Nele Bigare

De Hot Shots van Nele Bigare

Het gezicht van Rock Werchter is al jaren Herman Schueremans. Maar ver zou hij met zijn festival niet komen, mocht hij ook niet kunnen rekenen op een goeie ploeg medewerkers. Een van die medewerkers die al jaren alle tandjes bijzet om van Werchter weer een wervelende topper te maken is Nele. Ontdek haar Hot Shots.

Boek
Murakami

Veel tijd om te lezen heb ik momenteel niet, hoewel ik graag en veel lees. Net toch 'Norwegian wood' van Murakami gelezen, een ongelooflijk pakkend boek. Kan ik iedereen aanraden!

Films
'The usual suspects'

Ik heb heel veel favorieten aller tijden: 'The usual suspects', en natuurlijk alle Tarantino's en Almodovars...

Muziek
Editors

Ik heb twee grote helden: Nick Cave en PJ Harvey. Van deze fantastische artiesten heb ik dan ook zowat alles in huis. Maar mijn platen-/cd-kast is wel zeer gevarieerd. Altijd een goede barometer is de cd in de auto. Als iets mij bevalt, kan dat album er wekenlang in blijven zitten. Op dit moment is dat het geval voor de nieuwe van Editors, en ik denk dat die er nog wel even blijft...

Games & Tech
Poker

Ik heb niet zo lang geleden leren pokeren en met goede vrienden wordt er nu weleens een avondje gepokerd. Net echt, met jetons en zo, al is onze inzet steeds zeer beperkt. We zitten niet in een casino, hé. Het levert ons in elk geval zeer fijne avonden op. Ik heb ook een PlayStation staan, maar die wordt tegenwoordig enkel nog aangezet voor buzz-avonden.

Radio & tv
'Ter zake'

Wat ik het meest zie op tv is de loop van het nieuws. Als ik na een concert thuiskom, kan ik dan toch nog even het journaal of 'Ter zake' meepikken. Goede tv-series zie ik op dvd, en wel om 2 redenen: ik mis geen aflevering als ik niet thuis ben én als het spannend is, kijk ik meteen ook naar de volgende aflevering. 'The wire' is absolute top...

Theater
Youp van 't Hek

Tja, ik heb al in geen tijden nog toneel gezien. Ik ben wel nog in theaters geweest, maar dan voor andere zaken. Laatst heb ik nog Youp van 't Hek gezien in Antwerpen. Die man is altijd goed. En als Hans Teeuwen beslist weer op een podium te gaan staan, ben ik de eerste om een ticket te halen!