Lotte Buyst

De Hot Shots van Lotte Buyst

Woensdag en donderdag kun je in de Expo op Fenix Festival naar het werk van kunststudente Lotte Buyst gaan kijken, die zich vooral met papercutting bezighoudt...

Boek
Stephenie Meyer, 'Zielen'

Stephenie Meyer is een heel goede schrijfster die vooral bekend werd door haar 'twlight'-boeken. Na het lezen van die boeken wou ik graag meer van haar lezen. Toen ik ontdekte dat een vriendin van me het boek 'Zielen' had, wou ik het direct lezen. Het boek gaat over een heel andere wereld waar amper nog mensen zijn. Ze zijn vervangen door zielen die onsterfelijk zijn. Deze zielen kunnen in alle mogelijke wezens leven. Ze zeggen dat mensen de moeilijkste wezens zijn voor zielen omdat ze gevoelens hebben. Wanneer Melanie, één van de overgebleven mensen, gegrepen word door zielen, wordt haar geheugen gewist en wordt er een ziel in haar geplaatst: Wandelaar. Het boek is zeer goed geschreven en je kan het moeilijk wegleggen. Een echte aanrader!

Films
Burr Steers, 'Charlie St. Cloud'
Muziek
Ellie Goulding, 'Explosions'

Ellie Goulding heeft een heel mooie stem en ze maakt geweldige nummers.

Games & Tech
Jungle speed

Een heel grappig spel dat leuk is om met veel vrienden te spelen.

Radio & tv
Zone stad

Een Vlaams tv-programma met goede acteurs (spijtig dat Guy Van Sande weg moet), dat vol spanning zit. Ik ben zo al een fan van politiereeksen.

Theater
Rode Boom, 'Gehoornde man'

Dit theaterstuk neemt je mee in de wereld van het mentalisme waar het vaak moeilijk is om dingen niet te geloven. Het publiek wordt constant betrokken bij het stuk waardoor het allemaal nog realistischer lijkt. Na afloop blijf je achter met veel vragen én met de vraag of er echt iets is als een 'zesde zintuig'.