Koen Buyse

De Hot Shots van Koen Buyse

Zornik staat eind deze week op het sympathieke Crammerock. De Limburgers headlinen op zaterdag in Stekene. In afwachting kan je hier Koen Buyses hotshots terugvinden...

Boek
Koen Buyse (Zornik) -- Books

'Chaos' van Jean-Claude Izzo. Eerste deel van een trilogie over de misdaad en het Front National in Marseille. Ik heb altijd al een liefde gehad voor Frankrijk, voornamelijk het zuiden. Neem daar nog eens een spannende detective bij en dat is voor mij al top. De twee volgende delen zijn ook zeker de moeite!

Films
Koen Buyse (Zornik) -- Movies

'Le fabuleux destin d'Amélie Poulin'. Na tientallen keren bekijken, blijft de film mij boeien. De magische, sprookjesachtige en humoristische kant van de film zijn subliem. Check zeker ook de soundtrack van Yann Tiersen, voor mij ook een vast i-Pod item.

Muziek
Koen Buyse (Zornik) -- Music

'Kick' van White Rose Movement... very, very 80's. Ik heb ze toevallig ontdekt via Amazon en de cd heeft me sterk verbaasd. Ideaal voor in de auto! Nooit gedacht dat een blinde koop voor mij de cd van het jaar zou worden. Zo zie je maar, wie niet waagt...

Games & Tech
Koen Buyse (Zornik) -- Games

Ik speel zelden of nooit spelletjes, maar als ik toch een lieveling moet kiezen dan zal het Trivial Pursuit wel zijn. Vraag me niet waarom. :-)

Radio & tv
Koen Buyse (Zornik) -- Media

'Ready, steady, cook' op BBC2 is tegenwoordig het enige tv-programma tussen alle andere mumbo-jumbo-bazaar dat ik kan uitkijken. Koken en humor samengebracht op een manier zoals de Britten, of alvast Ainsley Harriott, het alleen kan! Top als je graag in de potten roert!

Theater
Koen Buyse (Zornik) -- Stage

Shame on me, shame on me: ik ga zelden naar het theater. Ik zou dat meer moeten doen, ik weet het. Maar als jullie iets kennen dat ik zeker niet mag missen, let me know en schaaf mijn cultuur wat bij!