Jelle Vercruysse

De Hot Shots van Jelle Vercruysse

Zanger-drummer van The Curvy Cuties Fanclub. Dat trio won De Beloften 2008, de zoektocht naar jong muzikaal talent met een Gentse link. En jong zijn ze zeker. Vercruysse is met zijn zeventien jaar de oudste van de groep. Ontdek de Hot Shots van een kersverse winnaar.

Boek
'De helaasheid der dingen' (Dimitri Verhulst)

Zalig boek om te lezen, vooral de dronkemansliederen die erin voorkomen zijn schitterend. Ik kijk alvast uit naar de verfilming van het boek door Felix van Groeningen!

Films
'Reservoir dogs' (Quentin Tarantino)

Ik hou van alle Tarantinofilms maar door de cast en de soundtrack van 'Reservoir dogs' is dit toch een topper. Een psychopaat die iemands oor afsnijdt en daarbij danst op het heerlijke nummer 'Stuck in the middle with you' van Stealers Wheel... Zalig!

Muziek
'Definitely maybe' (Oasis)

Ik ben een enorme Oasisfan en 'Definitely maybe' is voor mij zonder twijfel het beste album ooit. Geen enkele song op de plaat verveelt en het eerste nummer, 'Rock 'n roll star', bezorgt je al onmiddellijk kippenvel.

Games & Tech
'The path of Neo'

Gespeeld op mijn Playstation2. Ik vond de eerste twee Matrixfilms enorm goed en ik ben nogal zot van martial arts, dus dit is voor mij het ultieme spel.

Radio & tv
'Tomas staat op' en 'South Park'

StuBru is heerlijk om mee wakker te worden tijdens een toch wel saaie schoolweek. Een gezonde portie zever in de ochtend helpt me die dagen door te komen. 'South Park' is dan weer pure ontspanning: van de eerste tot de laatste minuut je kapot lachen met de meest absurde humor!

Theater
'Drumming' (Rosas)

Ik was pas 13 jaar toen ik deze voorstelling zag maar de dans en vooral het slagwerk dat er in voor kwam heeft een blijvende indruk op mij nagelaten.