Gène Bervoets

De Hot Shots van Gène Bervoets

Zondag vind je Gène Bervoets op het Easter Edge Festival, dat al om 17u (!) zijn deuren opent. Hij toont je zijn kunnen in zijn Food Show. Benieuwd of hij er ook gaat zingen, zoals in 'Gentse Waterzooi'...

Boek
Michel Houellebecq

De controverse rond hem intrigeert me. Een schokkend en fascinerend boek is 'Elementaire deeltjes'. Hij forceert je na te denken over ons consumptiegedrag en de ondergang van onze maatschappij. Tegelijk stelt hij onomwonden het klonen voor om diezelfde mensheid te redden. Na het lezen van zijn 'Mogelijkheid van een eiland' heb ik 3 dagen niet met mijn huisgenoten gesproken.

Films
Marlon Brando

Ik vind te veel films goed om op te noemen. En dus hou ik het bij een opsomming: alles met Marlon Brando, veel met Robert De Niro en Anthony Hopkins en natuurlijk nog Isabelle Hupert.

Muziek
Rolling Stones

Ook hier vind ik nogal veel goed: van Frank Sinatra over Anthony & the Johnsons tot Frank Zappa: ontelbare cd's heb ik. En vooral: alles van the Stones!

Games & Tech
Quiz

Ik speel nooit elektronisch. Geen tijd. Af en toe beantwoord ik een quizvraag als ik al zappend eens voor (in plaats van op) tv zit.

Radio & tv
Jan Wauters

Ik luister enkel in de auto naar de radio. Studio Brussel (als de kids in de auto zitten) of Radio 1. Ik hou van sportverslaggeving op de radio à la Jan Wouters, omdat die meer tot de verbeelding spreekt en spannender is dan het kijken ernaar.

Theater
'Kopnaad' van Stefan Hertmans

Onvergetelijke stukken: 'Katarakt' met Peter Gorissen en 'Kopnaad' met Stefan Hertmans, maar dat heb ik niet gezien want daar stond ik zelf in.