Brahim

De Hot Shots van Brahim

Brahim is bekend van 'Idool', maar wil wat met die popfabriek breken. Ergo zijn nieuwe album 'Evolution', vol soulsongs. Ontdek zijn Hot Shots.

Boek
'Straftijd' (Lieve Blancquaert & Lies Kortleven)

Ik ben het boek beginnen lezen nadat ik zelf 2 shows in de gevangenis van Gent moest doen. Een fascinerende en ook wel vreemde ervaring: je treedt op voor mensen in de eerste plaats, maar die dan misschien door omstandigheden niet de juiste keuzes in het leven hebben gemaakt waardoor ze achter de tralies belanden.

Films
-

-

Muziek
Voodoo (D'angelo)

Ongelooflijke plaat, de eerste van D'angelo ('Brown Sugar') was al straf, maar de plaat die toen volgde ('Voodoo') was helemaal TOP!!! Zowel romantische muziek als kamermuziek als party muziek. Ongelooflijk straf, tot op de dag van vandaag heb ik die altijd bij me in de wagen en zet ik 'm zeer vaak op. Als je houdt van neo-soul en je hebt deze platen nog niet: haal ze in huis en wel nu aub...

Games & Tech
'Grand Theft Auto' voor PS

Ik heb er niet echt de tijd meer voor, maar vroeger was ik helemaal dol op de 'GTA'-games van toen die net op pc waren tot op de playstation consoles. 'GTA San Andreas' was bijvoorbeeld mijn absolute topfavoriet.

Radio & tv
In de Gloria

Waanzinnig hoe ik me een breuk kon lachen met die serie. Wat een acteurs, wat een verhalen en vooral wat een HUMOR. Totally LOVE IT!!! Hoop nog steeds dat ze opnieuw iets zouden brengen zoals deze serie of gewoon een boel nieuwe 'In de gloria'-afleveringen...

Theater
Wouter Deprez

2 jaar terug naar een stuk van Wouter Deprez gaan zien. De naam van het stuk ontgaat me even, maar ik herinner me in ieder geval wel dat het zeer straf en ongelooflijk grappig was.