Ann Reymen

De Hot Shots van Ann Reymen

'Feel it, love it', dat is hoe Donna vanaf deze week in woorden weerklinkt. Met nieuw op de middag: Ann Reymen, met 'goede muziek en toffe verhalen van luisteraars'. Ze presenteert ook de Cutting Edge Awards op 2 februari.

Boek
Nele Reymen

Mag ik al even een paar weken verder kijken? Ja? Wel, dan is mijn favoriet boek dat van mijn zus Nele. Het heeft al een titel, een uitgeverij, en ongetwijfeld al een paar zeer sterke grappen, en ik zal ervan genieten. Voorsmaakje op haar Knackblog.

Films
'Cidade de deus'

Al te veel gezien om maar één favoriet te hebben, maar 'Cidade de deus' blijft er wel één van.

Muziek
Pixies, Freebee en Goose

Net de 'Best of' van de Pixies gekocht, en er zeer tevreden over :-). Admiral Freebee blijft mijn kleine god, en Goose is de max!

Games & Tech
'Buzz'

Pas nog 'Buzz' ontdekt, dankzij Chris Dusauchoit. Al ooit twee volwassen mensen zien opgaan in een computerspel à la 'Swingpaleis'? Haha, echt een aanrader. Wel eerst wat alcohol nuttigen. Het spel wordt alleen maar beter en beter!

 

Radio & tv
Rararadio en tv-series op dvd

radio: Ruth Joos op Radio 1, Heidi op Stubru, en Tomas en Siska! En het nieuws met Kevin Major, Sofie Vander Donckt.
tv: 'Friends'. Nog altijd... Maar vooral veel dvd-boxen: '24', 'Lost', 'Prison break', 'The office', 'Nip/tuck'... hoera voor dvd's!

Theater
'Prinses zoekt ridder'

Prachtige kindervoorstelling van Britt van Marsenille, ex-Ketnetster en nu presentatrice van Jam, het jeugdjournaal van VT4.