Free fun game van de week: 'Twist'

Spijtig minpunt: je middagpauze is alweer voorbij.

Niets beter dan een dood moment vullen met een griezelig eenvoudig en irritant verslavend spelletje op je smartphone! Daarom stellen we vanaf nu elke week een nieuwe free fun-game van de week voor. Gelukkige winnaar deze week: ‘Twist’!

Al was 'Tap' misschien een betere naam geweest, want hoewel de platformpjes inderdaad verschijnen in de vorm van een draaiende cilinder, is enkel tikken op het scherm voldoende om het groene balletje naar het volgende plankje te sturen. Zo hebben we je meteen dat kwartier waarin je ervan uitgaat dat je effectief naar de juiste kant moet swipen, omdat je de tutorial maar half gevolgd hebt, ook bespaard.

Meer dan eindeloos naar het volgende platformpje wippen, is er niet aan ‘Twist’, maar dat hoeft ook niet. Want ondanks de gruwelijke eenvoud wil je toch telkens dat cijfertje zo snel mogelijk nog eentje hoger krijgen. Eén minpuntje: je wordt wel om de oren geslagen met reclame voor andere spelletjes en ook de share-knop zit stevig in de weg, waardoor je voortdurend kostbare seconden misloopt. Oh ja, en je pauze zit er ook zo alweer op.

Free fun games van de week!
Op zoek naar meer leuke tijdverslindende games? Bekijk al onze Free fun games van de week in onze special!  

Details Game
Jaar:
2015
Platform:
Google play, App store