Free fun game van de week: 'Color switch'

Als je je tijd dan toch wil verspillen, zit je goed met deze game

Je kent ze wel: die spelletjes zonder einde, waarbij je enige doel een nieuwe topscore is of om een saaie namiddag bij je oma iets vlotter te laten passeren. Houd je ervan om tot in het oneindige bezig te blijven, zonder ook maar enig doel? Dan is onze nieuwste Free fun game van de week precies wat je zoekt: ‘Color switch’.

Dat de makers van 'Color switch' aan de geestrijke middelen zitten, durven we niet uitsluiten. Als je oeverloos tijdverlies graag combineert een beetje kleur in je leven, dan zit je hier goed! In dit fleurige behendigheidsspelletje worstel je een balletje voorbij bewegende hindernissen. Na elke hindernis verandert de kleur van je balletje en ga je door dat deel van de obstakels die hetzelfde kleur heeft als je balletje. De obstakels bestaan in alle vormen en maten, geuren en kleuren. Een gebrek aan creativiteit kunnen we de makers alvast niet verwijten.

Klinkt eenvoudig, maar schijnt bedriegt! Want zelfs voor doorwinterde tijdverkwisters als ons is het een hele opgave om een score hoger dan twintig te bereiken. Voor zij die zich minder aangetrokken voelen tot de oneindigheid is er gelukkig ook een challenge-modus, waarbij je in korte challenges stap per stap alle obstakels leert kennen en overmeesteren. Zo heb je tenminste toch nog het gevoel dat je iets gepresteerd hebt.

‘Color switch’ maakt ongetwijfeld deel uit van de categorie banale tijdverslinders, maar is wel een van de creatievere telgen in het genre, zowel qua vormgeving als qua concept. Dus als je je tijd dan toch wil verspillen, is ‘Color switch’ zeker het overwegen waard!
 

Free fun games van de week!
Op zoek naar meer leuke tijdverslindende games? Bekijk al onze Free fun games van de week in onze special

Details Game
Jaar:
2015
Platform:
Google play / iTunes store