First impression: 'Lego Marvel's Avengers'

Lego Avengers Assemble!

Om de zoveel tijd releaset Traveller's Tales een nieuwe Lego-game, en wat kijken wij daar telkens naar uit. Ongeacht het thema dat onder handen wordt genomen, telkens staan de games garant voor ettelijke uren pure fun.

Deze keer is het de beurt aan ‘Marvel's Avengers’ om de Lego-behandeling te krijgen. Dat betekent dat we een hele hoop scènes uit ‘Avengers’ en ‘Avengers: Age of Ultron’ voorgeschoteld krijgen, overgoten met een heerlijk humoristisch Lego-sausje. De gameplay-elementen blijven als vanouds veel platformplezier, een hoop Lego-bouwsels die dienen afgebroken te worden, het heropbouwen van de afgebroken structuren tot totaal verschillende structuren en hier en daar een eindbaasgevecht. Niets nieuws dus, maar vermakelijk als altijd.

Of deze game het geniale ‘Lego City’ gaat kunnen evenaren, betwijfelen we. Wel zijn we er zeker van dat we nog uren speelplezier voor de boeg hebben. Hoeveel precies hangt, zoals steeds bij Lego-games, af van de extra’s die er na de story-mode nog te rapen zullen zijn. Het is dus nog wat te vroeg om te bepalen hoe deze game scoort ten opzichte van de vorige Lego-games, maar we zoeken het met alle plezier uit.

 

First impression
First impression-reviews zijn enkel gebaseerd op de eerste indrukken van maximaal vijf speluren. Benieuwd naar de volledige review? Hou zeker onze website in de gaten, of schrijf je nu in op onze wekelijkse nieuwsbrief via het invulveld op deze pagina!

Details Game
Publisher: Traveller's Tales
Jaar:
2016
Genre:
Platform
Platform:
PS4