First impression: 'Assassin's Creed Chronicles: India'

Van button-mashing naar keyboard-smashing?

Net als een stel hitsige konijnen brengt Ubisoft de ene na de andere Assassin’s Creed game uit. Ditmaal worden we getrakteerd op kleurrijke pracht en praal in ‘Assassin’s Creed Chronicles: India’.

In tegenstelling tot de meeste games van de reeks is dit een platform game die zich bijna uitsluitend concentreert op de ‘sneaky assassin’ speelstijl. Het is dus aan te raden om de uitgebreide levels ongezien te doorkruisen. Sterker nog, als je ontdekt wordt door vijandige wachters is de kans groot dat je het met je leven bekoopt. Eentje kan er nog door, maar twee tegelijk wordt een hachelijke bedoening.

De levels zelf zijn sfeervol en mooi in elkaar geknutseld. Met behulp van beperkte gadgets slinger, klim en sluip je van punt a naar b. Voor veteranen van het genre gaat dit vlotjes, maar bepaalde levels zullen het bloed van onder je nagels halen. Nu en dan krijg je een puzzel voorgeschoteld die tot in de puntjes perfect uitgevoerd moet worden, of je mag nog eens proberen. En nog eens. En nog eens. Deze delen blijven gelukkig beperkt tot een minimum, anders sloeg je je keyboard aan diggelen.

First impression
First impression-reviews zijn enkel gebaseerd op de eerste indrukken van maximaal vijf speluren. Benieuwd naar de volledige review? Hou zeker onze website in de gaten, of schrijf je nu in op onze wekelijkse nieuwsbrief via het invulveld op deze pagina!

Details Game
Assassin's Creed Leap of Faith
Jaar:
2016
Genre:
Platform
Platform:
PC, PS4, Xbox One, PS Vita