Hot Marijke, This iS My life

Hardleers en opzwepend!

Gebonden en in leer, boek zowel als Meesteres. Met ‘This iS My life’ geeft HotMarijke, de jongste sm-meesteres van de lage landen, haar ziel en meteen ook de rest van haar lichaam bloot. Een opzwepend cadeautje voor wie graag houdt van billenkoek, leren pakjes, schandblokken en striemende zweepslagen. Of een prikkelend visitekaartje voor niet-ingewijden in de duistere wereld van erotische machtspelletjes vol brandend kaarsvet, bondage en eikelnaalden met een penetrant latex-geurtje. Voor elk wat wils.

In 175 zwarte bladzijden, opgetekend door Kristof Dalle, piepen we voyeuristisch naar wat er zich afspeelt tussen de oren en tussen de benen van de ervaren queen of spanking. Zo genieten we vrolijk mee van haar eerste masturbatieve pretjes op haar twaalfde en haar prille sm-deugnieterij met scoutsleider Bart. Ze komt op kruissnelheid wanneer de 37 jaar oudere Paul, vaste waarde in de porno-industrie, letterlijk haar leven komt binnengedrongen en kirt van genot wanneer ze haar latex veroveringen oplijst. Van getatoeëerde truckchauffeurs die klaarkomen wanneer ze haar teennagels likken en op plasseks beluste dokwerkers die gewillig blaffen aan de ketting. Pech voor nursing-adepten, rollenspelen zijn haar dada niet. Wel krijg je anekdotes à volonté over ruige fetisjisten tot hitsige toppolitici die hun zetel in het parlement slaafs inruilen voor de kooi van de 22-jarige Meesteres. Geniale pr-stunt overigens, die pagina’s waarin ze uitpakt over haar cliënteel uit de hogere kringen. Zo kreeg ze al heel wat media aan haar voeten (al dan niet likkend).

Want strak in het lederen pak is HotMarijke duidelijk ook een geslepen marketingtante die met plezier het vleesgeworden uithangbordje van haar métier is. Op haar site biedt ze verlekkerd haar fijne vleeswaren aan (maatje 95E) en de nationale pers geniet nog gulzig na van haar fakerslijst. Had je een opzwepende date gepland met de Matrones maar, o wat jammer, je schoonmoeder overleed plots? Dan blinken jouw naam en telefoon genadeloos op haar online schandlijstje van afgehaakte naast-de-pot-pissers. En maar hopen dat vrouwlief niet toevallig naar www.hotmarijke.be surft. Hoe lang duurt het nog voor de Maîtresse 'SM is tof!'-stickers laat uitdelen aan de schoolpoort?

Voor de rest is het enorm verrijkende lectuur voor wie niet zo bekend is met het sm-gebeuren. Zo leer je dat subspace minder te maken heeft met kruidencake dan met een orgiastische roes. Dat een uurtje persoonlijke vernedering in de kooi je 150 euro armer maakt maar dat je met wat hoerenchance voor datzelfde geld hete priemen door je ballen gespiesd krijgt of striemende zweepslagen tot je rug eruitziet als een snijplank waar net een malse steak op werd versneden.

De naakte waarheid en de foto's van HotMarijke moeten de gluiperds in het genre bekoren. Maar is het daarom een boek om met de broek op de enkels en de flieter in de rechterhand te lezen? Nope. Tenzij je kickt op oversized penisnaalden en een portie brandend kaarsvet op je scrotum. Of als je verrukt bent over hoe creatief HotMarijke omspringt met paraplustelen en wijdbeens het hele groenten- en fruitassortiment van de Delhaize ontvangt. Of hoe graag ze zich 'in haar vrije tijd' vingert en hoe ze haar persoonlijke pleziertjes meepikt wanneer klanten hun duit in het latex zakje doen.

Eerlijk is eerlijk: spek voor onze bek is het niet. Te veel vet ook, ach. Maar voor wie wél graag eens afdwaalt in Marijkes sm-universum van zweepjes, kettingen en Andreaskruizen, doet het boek alvast minder pijn aan de portemonnee dan een privé-sessie. Gesteld dat je het pijnloos wil tenminste.

Details Non-fictie
Auteur: Hot Marijke, Kristof Dalle
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Jaar:
2008
Aantal pagina's:
175