Mathieu Reynès, ‘Harmony 3: Ago’

Spoiler alert!

Het is allesbehalve van onze gewoontes maar we gaan een paar spoilers weggeven over ‘Ago’, het laatste deel van de eerste cyclus met Harmony als hoofdpersonage. Wie de vorige twee albums las, weet ondertussen al dat Harmony, Payne en Eden bijzondere gaven hebben. Daar blijken niet alleen vriendelijke wetenschappers maar ook kwaaie militairen interesse voor te hebben. Als het al te gortig wordt, besluit het trio te ontsnappen uit het zwaarbewaakte centrum waar ze wonen.

  • Eind goed, al goed: of had je gedacht dat Harmony, Payne en Eden het niet zouden halen van Richards, Barns en hun kleerkasten? De drie krijgen wel af te rekenen met een onverwachte tegenstander. Die roept heel wat vragen op over hun krachten.
  • Torres en Steinman komen onverwacht uit de hoek: professor Torres blijkt een geoefende vechtmachine en professor Steinman blijkt dan toch ballen aan zijn lijf te hebben. Een van de twee bekoopt het daarbij wel met zijn leven…
  • Dit is nog niet het einde: tenzij auteur Mathieu Reynès er een duivels genoegen in zou scheppen om ons eeuwig met de vraag op te zadelen wat die oude Grieken nu in godsnaam met Harmony te maken hebben - gelukkig doet de laatste bladzijde iets anders vermoeden.

Na deze eerste cyclus blijkt ‘Harmony’ een amusante strip, die meer opvalt dankzij de mix van Europa, de VS en Japan die Reynès in zijn tekeningen stopt dan dankzij het verhaal dat hij vertelt. Als er toch een vervolg komt, gaan wij het toch niet afslaan. 

Details Strips
Auteur: Mathieu Reynès
Uitgeverij: Dupuis
Jaar:
2017
Aantal pagina's:
56